Våra köpvillkor

Beställning och minimiorder

Beställningar görs på nätet i Riksförbundet Attentions webbutik. Lägsta ordersumma är 50 kronor. Efter avslutad order får du en bekräftelse till din e-post.

Betalningsmetoder

Som privatperson kan du betala via Paypal eller förskottsbetalning. Väljer du förskottsbetalning så skickas varorna till dig efter inbetald ordersumma. Betalar du via Paypal skickas varorna direkt.  Information om betalmetod finns i din orderbekräftelse som skickas ut per mail när du har lagt in din order (förskottsbetalning sker till konto: Pg 1656 36-2, skriv in ditt förnamn, efternamn och ordernummer).

Som företag/Kommun/Landsting eller annan offentlig verksamhet, kan du betala mot faktura. Fakturan skickas ut i ett separat brev till den fakturaadress som du angett i din beställning. Ingen serviceavgift, fakturaavgift eller moms utgår. Endast Postens kostnad för porto/frakt tillkommer.

Leverans

Paket upp till 2 kg skickas som brev.
Paket som väger över 2 kg skickas som MyPack (f.d. Postpaket).
Din beställning skickas till den leveransadress som du angivit. Kontrollera att du har fyllt i leveransadressen korrekt. Riksförbundet Attention tar inte ansvar för felskrivna adresser eller bortkomna leveranser efter att varorna är överlämnade till Posten. Riksförbundet Attention tar inte heller ansvar för leveransförseningar som Posten orsakar.

Retur

Vi tillämpar ångerrätt enligt Konsumentverkets regler. Kontakta oss i så fall via mail till kansliet@attention.se eller telefon 08-120 488 00. Uppge ordernummer och vilken artikel/artiklar det gäller. Hör gärna av dig till oss innan du skickar tillbaka din order.

Aktuell returadress är:
Riksförbundet Attention
Retur: [Ditt ordernummer]
Tjurhornsgränd 6
121 63 Johanneshov

En förutsättning för att returen ska godkännas är att varan/varorna är oanvända och inte är skadade. Du betalar själv portokostnaden för returen.

Reklamation

Vid alla typer av reklamationer, t ex skadad vara eller saknad vara i leveransen, ber vi dig kontakta oss via kansliet@attention.se, eller telefon 08-120 488 00. Ange ordernummer och titel samt förklara problemet, så kan vi lättare hjälpa dig. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss – du behöver en korrekt returadress och ett returnummer för att reklamation ska kunna genomföras.

Priset du ser på artiklarna är beloppet vi fakturerar. Ingen moms tillkommer. Riksförbundet Attention är inte redovisningsskyldigt för moms, eftersom vi är en ideell organisation.